10 tips for en penere og mer varig brunfarge!

Nå som sommeren er like rundt hjørnet er det mange som begynner å jakte den deilige sommergløden. Under finner du 10 enkle tips du kan gjøre for å få den perfekte brunfargen i år.

Slik legger du til rette for å få en dyp og varig brunfarge.

 1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen.
 2. Beskytt deg, det er lett å bli brent. Bruk solkrem med tilstrekkelig faktor når du soler deg ute. For øvrig bør du bruke en god fuktighetskrem. Tørr hud holder ikke like godt på brunfargen.
 3. Drikk nok vann! En sunn hud er avhengig av at kroppen får tilført nok væske. Anbefalt mengde er 2-3 liter hver dag.
 4. Før intensive perioder med soling kan man bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette reduserer risikoen for flassing.
 5. Bruk mindre såpe. I tillegg til å gjøre deg ren, fjerner såpe hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.
 6. Spis smart. I tillegg til betakaroten bør du få i seg tilstrekkelig med vitamin A, C og E. Gulrøtter, egg, spinat og vegetabilske oljer er eksempler på hudvennlige matvarer.
 7. Sol deg langsomt. Det gir en jevn brunfarge og reduserer risikoen for hudskader og kreft. I tillegg blir fargen dypere og mer varig.
 8. Unngå bading i klorvann. Det er uvisst om klor direkte kan bleke huden, men man vet at mye kontakt med klor gjør huden irritert. Tørr og irritert hud flasser lettere.
 9. Sol deg ved sjøen. Vann reflekterer solstråler og saltvann er et naturlig spaopphold for huden.
 10. Utnytt soldagene! Selv om det ikke skulle være høysesong for soling, tar solen godt.

Ekstra tips for deg som bruker solarium

 1. Husk å beskytte øynene med briller. Dette er ekstra viktig hvis du har fått utført medisinske inngrep på øynene.
 2. Ikke bruk solfaktor, men fuktighetskrem og spesialkremer ved soling i solarium. Spesialkremer kan fremskynde bruningsprosessen, og sammen med bruk av Betakaroten Vitamintilskudd kan du få et flott resultat.
 3. Fjern all kosmetikk om mulig. Fuktighetskremer og lignende som inneholder parfyme kan gi pigmentflekker og bør unngås.
 4. Opplever du hvite flekker på skulderblad og korsrygg etter soling skyldes dette dårlig blodsirkulasjon som følge av at man ligger stille lenge med hardt trykk på disse punktene. Beveg deg et par ganger i løpet av solingstiden, så forsvinner problemet.
 5. Sol deg ikke hver dag, men med jevne mellomrom for å bygge og vedlikeholde en jevn brunfarge.

Det originale kosttilskuddet

For best resultat anbefales inntak av betakaroten som kosttilskudd. Allerede i 2007 introduserte Natura Lab Betakaroten vitamintilskudd i Norge. Tilskuddet inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt i både naturlig sol og solarium.

I motsetning til mulige syntetiske produkter i markedet, er Betakaraoten vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger. Derfor sier vi at at Betakaroten vitamintilskudd er «for serious tanners».

Betakaroten Vitamintilskudd – for en dyp og varig brunfarge!

Prøv i dag til halv pris.

Ja takk! Jeg vil gjerne ha Betakaroten Original. Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Hent adresse», eller fyll ut skjemaet manuelt.

Nå kun 179,- *

Bestill Betakaroten til kun kr 179,- for to måneders forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 179,- per måned (kr 358,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

Pakken sendes direkte til postkassen

Alltid gratis frakt!