9 av 10: – Betakaroten beskytter mot solbrenthet

Inntak av betakaroten forebygger forbrenning og andre solskader, viser undersøkelse blant brukere.

Endelig er det sommer og ferie! Vi nordboere trenger alt vi kan få av lys og varme. Men selv om solen er etterlengtet, må den nytes med fornuft. Vi ønsker oss jo en sunn og pen brunfarge, ikke en rød og brent hud.
Gode solvaner er viktig. I tillegg gir jevnlig bruk av betakaroten økt beskyttelse mot forbrenninger og andre solskade. I en undersøkelse utført blant Betakaroten Original-kunder svarer hele 9 av 10 at de kan oppholde seg lengre i solen uten at huden tar skade. Snakk om solid attest fra eksperter på soling!

Pen og varig brunfarge
Betakaroten bidrar til å beskytte cellene i huden mot skadelig UV-stråling. Jevnlig bruk kan også forebygge soleksem og andre utslett.

Betakarotenets gunstige effekt mot solens skadelige stråler er altså en viktig grunn til at mange velger betakaroten, ifølge undersøkelsen. I tillegg svarer mange at de vil bli brun raskt – og at betakaroten hjelper dem å nå målet sitt. Hele 9 av 10 kunder slår fast at brunfargen kommer raskere ved jevnlig inntak av betakaroten.

“Silje”

Et trygt valg
Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for originalen. Med Betakaroten Original kan du virkelig nyte sommeren og få den vakre brunfargen du ønsker deg.

Betakaroten Original inneholder alt et betakarotentilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen og gi ekstra beskyttelse mot solskader.

6 smarte soltips

Sol deg sakte, unngå sjokksoling. Beskytt deg med klær og en solhatt, og ta pauser. Det tar lenger tid å bli brun, men til gjengjeld holder fargen seg lenger.
Bruk nok solkrem. Solkrem er dyrt, men for din egen del bør du ikke spare på den.
Smør – sol deg – smør igjen. Gjenta smøringen flere ganger i løpet av dagen. Solfiltrene i solkremen vil over tid bli brukt opp ved at de reagerer på sollys, eller at den svettes, vaskes eller gnikkes bort. Solspray alltid skal smøres utover.
Bruk mindre såpe. Såpe fjerner hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.
Plei huden innenfra. Gi kroppen tilstrekkelig med næring, vann og vitaminer. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen
Beskytt øynene. Bruk solbriller med UV-filter