– Brunfargen kommer nesten av seg selv

– Jeg føler meg litt ekstra glad når jeg er brun. Og når jeg bruker betakaroten, kommer fargen nesten av seg selv, sier Silje Valentine (39).

Ennå er det forsommer i Norge, men det skulle man ikke tro etter å ha møtt Silje Valentine. 39-åringen fra Hommersåk i Rogaland har allerede en farge som burde tilsi at hun har tilbrakt mange timer på solsenga.

– Jeg elsker sol og sommer. Men jeg slipper heldigvis å jobbe spesielt hardt for å bli brun. Fargen kommer nesten av seg selv, smiler Silje.

Ekstra gnist

Hun begynte med betakaroten fordi hun ville beholde den pene fargen etter ferier til varmere strøk. Det ga mersmak.

– Det er lett å venne seg til det å være brun. Jeg får en ekstra gnist i hverdagen og får stadig høre at jeg ser så blid og «fresh» ut. Sånt blir man litt ekstra glad av, og det frister ikke særlig mye å gå tilbake til «gamle bleke Silje», sier hun.

Best effekt
Silje bruker betakaroten hver dag, året rundt. Hun anbefaler at man i hvert fall bruker produktet i en periode før man skal oppholde seg mye i solen.

– Det gir best effekt, slår Silje fast og forteller om en venninnetur til Spania.

– Som « eksperten» i gjengen fikk jeg spørsmål om når det var lurt å begynne med betakaroten. Jeg anbefalte dem å starte noen uker før avreise, og det funket bra. Etter en uke i Spania kom vi hjem brune og fine, selv om sydensolen glimret med sitt fravær på store deler av turen, ler hun.

Blir ikke solbrent
Som reiselivskonsulent loser Silje solhungrige nordmenn til varmere strøk, og egen reisevirksomhet hører på en måte med til jobben. Favorittstedet er den idylliske øya Tobago i Karibia.

– Der besøker vi familie og koser oss i solen. Og betakaroten-tablettene er selvsagt med på reisen, og slik får jeg både en pen brunfarge og ekstra beskyttelse mot den brennende solen. Noe av det jeg liker godt med betakaroten er at jeg kan bruke solkrem med høy faktor og fremdeles få fin farge raskt. Det er viktig å ta vare på huden sin, og det er godt å vite at betakaroten er et trygt produkt, sier Silje.

Prøv i dag til halv pris.

Ja takk! Jeg vil gjerne ha Betakaroten Original. Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Hent adresse», eller fyll ut skjemaet manuelt.

Nå kun 179,- *

Bestill Betakaroten til kun kr 179,- for to måneders forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 179,- per måned (kr 358,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

Pakken sendes direkte til postkassen

Alltid gratis frakt!