– Endelig kan jeg nyte solen

Slik ble Marianne Bøe kvitt problemene med soleksem.

– Det har vært slik helt siden jeg var liten. Hver vår og sommer fikk jeg utslett, særlig på brystet og armene. Du kan trygt si at det har lagt en demper på gleden ved å være ute, forteller Marianne Bøe.

– Jeg har alltid visst hva som venter meg når jeg kommer innendørs: røde utslett og en voldsom kløe. Derfor har tuben med fuktighetskrem vært en fast følgesvenn i alle år, fortsetter 32-åringen fra Drøbak.

Slipper utslett og kløe

– Jeg bor i en ordentlig sommeridyll, så det er klart det har vært kjedelig å ikke kunne nyte årstiden fullt, sier Marianne.

Situasjonen endret seg imidlertid da Marianne fikk et tips om at betakaroten kunne være effektivt mot soleksem. Etter en kort stund var plagene hennes borte som dugg for … ja, solen.

– Det er veldig deilig å endelig kunne nyte sommeren uten problemer. Å slippe utslett og kløe gjør underverker for livskvaliteten, smiler Marianne og forteller om fjorårets familieferie på Rhodos.

– Man drar jo til Syden for å oppleve sol og sommer. Derfor ble jeg veldig glad for at betakarotentablettene mine fungerte så godt. Det var fint å kunne gå ut på kvelden i en lett sommerkjole uten store, røde utslett. I tillegg fikk jeg en veldig pen brunfarge som holdt lenge etter hjemkomsten til Norge.

Foretrekker originalen

Marianne bruker Betakaroten Original, som hun begynte med etter å ha brukt et annet betakarotenprodukt kjøpt i butikk.

– Det første produktet jeg prøvde fungerte ikke særlig godt. Derfor er jeg glad for at jeg bestemte meg for å prøve Betakaroten Original. Noen sier at betakaroten fører til skjolder og pigmentflekker, men jeg har ikke opplevd bivirkninger. Jeg oppfatter Betakaroten Original som er et trygt og svært effektivt produkt, som kan anbefales til andre som sliter med soleksem.

Prøv i dag til halv pris.

Ja takk! Jeg vil gjerne ha Betakaroten Original. Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Hent adresse», eller fyll ut skjemaet manuelt.

Nå kun 179,- *

Bestill Betakaroten til kun kr 179,- for to måneders forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 179,- per måned (kr 358,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

Pakken sendes direkte til postkassen

Alltid gratis frakt!