Vi har lansert flere nye produkttilbud

Nå kan du kjøpe Betakaroten Vitamintilskudd akkurat som det passer deg. Abonnement, enkeltpakke eller sommerpakken. De nye handlemåtene gjør at du kan handle inn tilpasset til ditt bruksmønster.

Norges mest populære og velkjente Betakaroten tilskudd kan nå handles på tre forskjellige måter:

  • Abonnement
  • Enkeltkjøp
  • Sommerpakken

Abonnement
Eller leveringstjeneste som vi kaller det, er den mest populære måten å handle på. Du slipper å tenke på innkjøp, noe som er veldig greit når man bruker Betakaroten hver dag. Som ny kunde får du halv pris på første pakke, og levering rett hjem i postkassen annenhver måned. Vi har til og med lansert “Min Side” som gjør at du kan starte, stoppe, utsette leveringer uten å måtte kontakte oss. Superfleksibelt!

Enkeltkjøp
For deg som bare vil ha en pakke, og kjøpe når du føler for det eller har behov. Kjøp av enkeltpakke er også kjekt for deg som får faste leveringer, om du i perioder har behov for en ekstra pakke. Som ved alle våre produkttilbud kommer pakken rett hjem i postkassen din, med gratis frakt.

Sommerpakken
Tre pakker Betakaroten, med 6 måneders forbruk. Sommerpakken er perfekt for deg som bruker Betakaroten i sommerhalvåret fra April til August. Kjøper du sommerpakken får du i tillegg en liten rabatt i forhold til å kjøpe enkeltpakker, og du har produkter tilgjengelig til enhver tid. Et supert tilbud for deg som flykter fra Norge så ofte du kan og ikke rekker innom postkassen bestandig.

Fant du et tilbud som passer deg? Bestill direkte i skjemaet under.