Frihet til å utnytte alle dagene

I mange år følte Gunilla Kolm at blek og solsensitiv hud hindret henne i å gjøre mange av tingene hun elsker mest. Med Betakaroten kan hun endelig være ute i naturen akkurat når hun selv vil – uten å bli solbrent så fort sola titter frem.

Viktig å kunne lade opp batteriene

Dagene som folkehøyskolerektor kan bli både lange og intense, og gjør at svenske Gunilla har behov for å slappe av og nyte naturen hjemme i Dalarna når hun har fri. 57-åringen bor bare et lite steinkast unna den vakre innsjøen Siljan midt i Sverige. Hun elsker å være ute i båt, gå i skogen og bade i sjøen helst hver eneste dag, fra april til oktober.

– For meg handler det om å lade batteriene, og med Betakaroten har jeg større frihet til å være ute i sola de dagene jeg virkelig trenger det.

Færre bekymringer med Betakaroten

Før Gunilla oppdaget Betakaroten, ble den lyse huden hennes fort rød og brent – ofte så fort at det hindret henne i å nyte sola og livet i naturen. I stedet for å bli solbrent på dager med mye sol, opplever Gunilla nå at Betakaroten gjør henne raskere brun. Likevel poengterer hun at det ikke er brunfargen som betyr mest for henne:

– Det å være brun er jo ikke det viktigste her i verden. Det som betyr noe er å kunne være ute i naturen og gjøre det man elsker – uten å være bekymret for å bli rød eller solbrent hele tiden.

Prøv i dag til halv pris.

Ja takk! Jeg vil gjerne ha Betakaroten Original. Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Hent adresse», eller fyll ut skjemaet manuelt.

Nå kun 179,- *

Bestill Betakaroten til kun kr 179,- for to måneders forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 179,- per måned (kr 358,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

Pakken sendes direkte til postkassen

Alltid gratis frakt!