Det lønner seg å handle hos oss!

Trygt og enkelt – garantert

Produktgaranti

Vi garanterer trygge og effektive produkter produsert etter GMP standard og er underlagt Mattilsynets regler. Hvert eneste produserte vareparti analyseres eksternt for både virkestoffer og uønskede ingredienser. Dette er unikt på det norske markedet, og noe vi gjør selv om det ikke er et myndighetskrav. Dette sikrer deg som kunde produkter som holder hva de lover.

Bestillingstrygghet

Bestilling på våre nettsider er både trygt og enkelt. Vi holder dine personalia oppbevart i samsvar med Personopplysningsloven, og deler aldri din informasjon med tredjeparter.

Vi tilbyr kun kjøp med faktura, og du slipper derfor å gi fra deg sensitive kortopplysninger.

Returrett

Du kan returnere produkter 14 dager etter mottak av varen, helt uten grunn. Det eneste du må gjøre er å kontakte oss og sende varen ubrukt i retur for egen kostnad.

Betal etter mottak av varen

Hos oss betaler du først etter at du har mottatt produktet. Dette er en trygghet for deg som kunde. I tillegg gir vi deg hele 14 dager kredittid på fakturaen.

Spar penger med storkjøp

Hos oss kan du enkelt handle produkter som leveringstjeneste eller gjøre større innkjøp med rabatt. Begge handlemåter har store fordeler.

Storkjøp

Her er det rabatten som er den store fordelen, hvor man får inntil 40% rabatt på kjøpet. Dette alternativet egner seg godt for deg som foretrekker å kjøpe med kvantumsrabatt, og som ikke synes det er så viktig med medlemstilbud og oppfølging.

Leveringstjeneste

Velger du å kjøpe vår leveringstjeneste får du halv pris på første pakke, og deretter ordinær pris på videre leveringer. Som abonnementskunde får man stadig overraskelser, gaver og tilbud i forsendelsene av stor verdi. Leveringstjenesten kan skreddersys akkurat slik du som kunde ønsker den

Gratis frakt

Handler du hos oss er du garantert gratis frakt. Den spanderer vi, uansett hva du kjøper hos oss.

Varen rett hjem i postkassen

Vi sender produktene du bestiller direkte til din postkasse, så du slipper å gå på postkontoret. Leveringen skjer med Posten Norge, og varene er som regel i din postkasse i løpet av 2-10 dager avhengig av hvor i landet du bor.