Magasinet

 • Få sommergløden i vinter

  Få sommergløden i vinter

  I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge. Det er sunt med tilførsel av sol, og det er ikke så rart vi nordmenn er soltørste etter et langt vinterhalvår, men hva med ventetiden frem til sommeren? Når vi er på vårt blekeste, er det fort gjort å føle at energien tok samme veien som brunfargen.
 • 9 av 10 blir fortere brun med betakaroten!

  9 av 10 blir fortere brun med betakaroten!

  Brunfargen kommer fortere med betakaroten, ifølge undersøkelse. Nå gleder vi oss til sommeren! Sol, varme og glade mennesker er det aller beste vi vet. Og hva signaliserer vel «sommer» mer enn pen og gyllenbrun hud? Her hjemme i det kalde nord gjelder det å gripe sjansene som byr seg til å nyte solen. Og heldigvis er det hjelp å få for oss som vil bli brune på en rask og trygg måte. Jevnlig inntak av betakaroten er nemlig en snarvei til den peneste fargen, ifølge en undersøkelse blant betakaroten-brukere. Peiling på soling I undersøkelsen svarer hele 9 av 10 Betakaroten Original-kunder at brunfargen kommer fortere ved bruk av betakaroten enn ellers. Snakk om solid attest fra folk med peiling på soling! I tillegg svarer over halvparten av de spurte at brunfargen holder seg minst fem uker lengre ved bruk av betakaroten. 6 av 10 svarer at de også bruker betakaroten nettopp for å bli fortere brun. Nesten like mange ønsker å holde den pene brunfargen ved like, mens rundt halvparten også bruker betakaroten som ekstra beskyttelse mot soleksem og forbrenning – både når de nyter sola hjemme i Norge eller i Syden. Betakaroten Original – et trygt valg Ved jevnlig bruk stimulerer betakarotenet pigmentene i huden, noe som hjelper deg å få en pen og gyllenbrun farge raskere enn hvis du soler deg uten «hjelpemidler». Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for originalen. Med Betakaroten Original kan du virkelig nyte sommeren og få den vakre brunfargen du ønsker deg. Betakaroten Original inneholder alt et betakaroten tilskudd skal inneholde, og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen og gi ekstra beskyttelse mot solskader. 6 gode tips for å bli brun – vi hjelper deg på vei! 1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med næring, vann og vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen. 2. Gjør huden klar. Før intensive perioder med soling kan du bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette reduserer risikoen for flassing. 3. Beskytt deg. Bruk solkrem med tilstrekkelig faktor når du soler deg ute. For øvrig bør du bruke en god fuktighetskrem. Tørr hud holder ikke like godt på brunfargen. 4. Bruk mindre såpe. Såpe fjerner hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert. 5. Sol deg langsomt. Slik får du jevn brunfarge og lavere risiko for soleksem og andre skader. I tillegg får du en dypere og mer varig farge. 6. Sol deg gjerne ved sjøen. Vann reflekterer solstråler og saltvann er et naturlig spaopphold for huden.
 • 9 av 10: – Betakaroten beskytter mot solbrenthet
  Betakaroten

  9 av 10: – Betakaroten beskytter mot solbrenthet

  Inntak av betakaroten forebygger forbrenning og andre solskader, viser undersøkelse blant brukere. Endelig er det sommer og ferie! Vi nordboere trenger alt vi kan få av lys og varme. Men selv om solen er etterlengtet, må den nytes med fornuft. Vi ønsker oss jo en sunn og pen brunfarge, ikke en rød og brent hud. Gode solvaner er viktig. I tillegg gir jevnlig bruk av betakaroten økt beskyttelse mot forbrenninger og andre solskade. I en undersøkelse utført blant Betakaroten Original-kunder svarer hele 9 av 10 at de kan oppholde seg lengre i solen uten at huden tar skade. Snakk om solid attest fra eksperter på soling! Pen og varig brunfarge Betakaroten bidrar til å beskytte cellene i huden mot skadelig UV-stråling. Jevnlig bruk kan også forebygge soleksem og andre utslett. Betakarotenets gunstige effekt mot solens skadelige stråler er altså en viktig grunn til at mange velger betakaroten, ifølge undersøkelsen. I tillegg svarer mange at de vil bli brun raskt – og at betakaroten hjelper dem å nå målet sitt. Hele 9 av 10 kunder slår fast at brunfargen kommer raskere ved jevnlig inntak av betakaroten. Et trygt valg Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for originalen. Med Betakaroten Original kan du virkelig nyte sommeren og få den vakre brunfargen du ønsker deg. Betakaroten Original inneholder alt et betakarotentilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen og gi ekstra beskyttelse mot solskader. 6 smarte soltips Sol deg sakte, unngå sjokksoling. Beskytt deg med klær og en solhatt, og ta pauser. Det tar lenger tid å bli brun, men til gjengjeld holder fargen seg lenger. Bruk nok solkrem. Solkrem er dyrt, men for din egen del bør du ikke spare på den. Smør – sol deg – smør igjen. Gjenta smøringen flere ganger i løpet av dagen. Solfiltrene i solkremen vil over tid bli brukt opp ved at de reagerer på sollys, eller at den svettes, vaskes eller gnikkes bort. Solspray alltid skal smøres utover. Bruk mindre såpe. Såpe fjerner hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert. Plei huden innenfra. Gi kroppen tilstrekkelig med næring, vann og vitaminer. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen Beskytt øynene. Bruk solbriller med UV-filter  
 • – Brunfargen kommer nesten av seg selv
  Erfaringer

  – Brunfargen kommer nesten av seg selv

  – Jeg føler meg litt ekstra glad når jeg er brun. Og når jeg bruker betakaroten, kommer fargen nesten av seg selv, sier Silje Valentine (39). Ennå er det forsommer i Norge, men det skulle man ikke tro etter å ha møtt Silje Valentine. 39-åringen fra Hommersåk i Rogaland har allerede en farge som burde tilsi at hun har tilbrakt mange timer på solsenga. – Jeg elsker sol og sommer. Men jeg slipper heldigvis å jobbe spesielt hardt for å bli brun. Fargen kommer nesten av seg selv, smiler Silje. Ekstra gnist Hun begynte med betakaroten fordi hun ville beholde den pene fargen etter ferier til varmere strøk. Det ga mersmak. – Det er lett å venne seg til det å være brun. Jeg får en ekstra gnist i hverdagen og får stadig høre at jeg ser så blid og «fresh» ut. Sånt blir man litt ekstra glad av, og det frister ikke særlig mye å gå tilbake til «gamle bleke Silje», sier hun. Best effekt Silje bruker betakaroten hver dag, året rundt. Hun anbefaler at man i hvert fall bruker produktet i en periode før man skal oppholde seg mye i solen. – Det gir best effekt, slår Silje fast og forteller om en venninnetur til Spania. – Som « eksperten» i gjengen fikk jeg spørsmål om når det var lurt å begynne med betakaroten. Jeg anbefalte dem å starte noen uker før avreise, og det funket bra. Etter en uke i Spania kom vi hjem brune og fine, selv om sydensolen glimret med sitt fravær på store deler av turen, ler hun. Blir ikke solbrent Som reiselivskonsulent loser Silje solhungrige nordmenn til varmere strøk, og egen reisevirksomhet hører på en måte med til jobben. Favorittstedet er den idylliske øya Tobago i Karibia. – Der besøker vi familie og koser oss i solen. Og betakaroten-tablettene er selvsagt med på reisen, og slik får jeg både en pen brunfarge og ekstra beskyttelse mot den brennende solen. Noe av det jeg liker godt med betakaroten er at jeg kan bruke solkrem med høy faktor og fremdeles få fin farge raskt. Det er viktig å ta vare på huden sin, og det er godt å vite at betakaroten er et trygt produkt, sier Silje.
 • Kundene stråler – Betakaroten virker!
  Betakaroten

  Kundene stråler – Betakaroten virker!

  Blir man fortere brun og mindre solbrent ved bruk av betakaroten? – Ja, helt klart, svarer hele 9 av 10 Betakaroten Original-kunder. Sommerglød og bedre solbeskyttelse til folket! Det er dette vi i Betakaroten Original jobber for. Vi nordboere trenger nemlig alt det sollyset og velværet vi kan få. Men virker produktet vårt etter hensikten? Vi lot spørsmålet gå til kundene våre, som har delt sine erfaringer med bruk av Betakaroten Original. Her kan du se resultatene av undersøkelsen. Fortere brun Blir du brunere ved bruk av betakaroten? «Ja, helt klart», svarer hele 9 av 10 brukere av Betakaroten Original. I tillegg mener over halvparten at brunfargen holder seg minst fem uker lengre når de bruker betakaroten enn ellers. Bedre beskyttelse Solen er vår venn, men samtidig er det viktig å beskytte seg mot de skadelige strålene. Hele 9 av 10 (88 %) av våre kunder opplever at Betakaroten Original virker forebyggende mot forbrenning. (Husk faktor og godt solvett!) Hjelper mot soleksem Utslett, kløe og svie kan virkelig ødelegge mye av gleden ved å oppholde seg i solen. 1 av 3 kunder forteller at problemene deres ble borte etter kun en ukes bruk av Betakaroten Original. Blant kundene som hadde brukt betakaroten i 2–3 uker, var andelen uten symptomer økt til hele 60 %. Gode grunner til å bruke betakaroten Hvorfor bruker du betakaroten, spurte vi. «For å bli fortere brun», svarer nesten 2 av 3. Nær 60 % ønsker å holde den pene fargen ved like, mens cirka 53 % oppgir at de trenger bedre beskyttelse mot soleksem. 47 % bruker Betakaroten original som en ekstra sikkerhet mot forbrenning. (På dette spørsmålet kunne kundene krysse av for flere svar.) I Betakaroten Original får du alt et betakaroten tilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen i sommer, og samtidig beholde den.
 • Bruker du allerede Betakaroten?
  Fakta

  Bruker du allerede Betakaroten?

  Da er du i godt selskap! Flere tusen nordmenn bruker det populære tilskuddet i jakten på brunfargen. Betakaroten beskytter blant annet huden mot soleksem og solbrenthet. Visste du dette? Det du kanskje ikke visste er at du legger et ekstra godt grunnlag om du bruker betakaroten FØR sommeren. Ved å innta betakaroten regelmessig litt før sommeren vil huden få maks effekt av solen. I tillegg vil huden være godt rustet for intensive perioder med soling i løpet av sommeren – og betakaroten gjør det mulig å være lengre i sola uten å bli solbrent. Så om du allerede bruker betakaroten, er sjansen stor for at du blir den i vennegjengen som får den dypeste og mest varige brunfargen. Silje Valentine bruker betakaroten regelmessig. Se hvorfor HER. Sunt solvett Men betakaroten hjelper deg ikke bare med å optimalisere brunfargen, den beskytter også huden mot de skadelige UV-strålene. Betakaroten beskytter cellene i huden, og forebygger solforbrenning. Betakaroten er bra for hud som er overfølsom for solstråling. I tillegg reduserer betakaroten rødhet i huden, og kan bidra til å dempe og minimere soleksem. Bruk originalen i hele sommer! Det er stor forskjell på betakaroten. Effekten avhenger av kvaliteten på råvarene, produktsammensetningen og produksjonsstandard. Med Betakaroten Original™ garanterer vi en produktkvalitet få kan leve opp til. Betakaroten Vitamintilskudd™ er en unik sammensetning som sørger for maksimalt opptak i kroppen, ingen oransje bivirkningsfarge og maksimal effekt. Ved å innta Betakaroten regelmessig gjennom hele sommeren har huden optimale forutsetninger for den perfekte gyllenbrune hudfargen.
 • – Endelig kan jeg nyte solen
  Erfaringer

  – Endelig kan jeg nyte solen

  Slik ble Marianne Bøe kvitt problemene med soleksem.
 • Frihet til å utnytte alle dagene
  Erfaringer

  Frihet til å utnytte alle dagene

  I mange år følte Gunilla Kolm at blek og solsensitiv hud hindret henne i å gjøre mange av tingene hun elsker mest. Med Betakaroten kan hun endelig være ute i naturen akkurat når hun selv vil – uten å bli solbrent så fort sola titter frem.
 • – Føler meg litt ekstra glad når jeg er brun

  – Føler meg litt ekstra glad når jeg er brun

  Som konsulent i et reiseselskap sender Silje Valentine (39) solhungrige nordmenn til solfylte strøk. Hun vet også hvordan man kan beholde en dyp og varig farge.
 • Solvettreglene – få mer ut av sola med våre gode tips!
  Fakta

  Solvettreglene – få mer ut av sola med våre gode tips!

  Vi nordmenn elsker sola og gjør alt vi kan for å få mer av den. Det er helt topp, og i de fleste tilfeller er sola bra for helsa i riktige mengder. Solvettreglene handler ikke om å unngå sola, men å begrense mengden UV-stråling vi utsetter oss for, og å minske sjansene for å bli solbrent.
 • Vi har lansert flere nye produkttilbud
  Betakaroten

  Vi har lansert flere nye produkttilbud

  Nå kan du kjøpe Betakaroten Vitamintilskudd akkurat som det passer deg. Abonnement, enkeltpakke eller sommerpakken. De nye handlemåtene gjør at du kan handle inn tilpasset til ditt bruksmønster.
 • Gjett hvilket sted bildet viser, vinn fyldig beachbag!
  Betakaroten

  Gjett hvilket sted bildet viser, vinn fyldig beachbag!

  Vi deler ut beachbags fylt med premier for late sommerdager i solen. Hver uke legger vi ut et bilde på vår Facebook side med et bilde fra en «solspot» i Norge. Bildene er litt lurt tatt, og din jobb er å gjette hvilket sted bildet viser. Premien ser du i bildet over.
 • Få mer ut av sola
  Betakaroten

  Få mer ut av sola

  Vi nordmenn elsker sola og gjør alt vi kan for å få mer ut av den. Betakaroten er et vitamintilskudd som gir en dypere og mer langvarig brunfarge, i tillegg til å beskytte huden din mot soleksem og tidlig aldring.
 • Dyp og varig brunfarge
  Betakaroten

  Dyp og varig brunfarge

  Sommeren gjør noe med oss. Den lyse og varme årstiden gleder vi oss til i når vinteren står på som verst. Solbriller, caps og lette klesplagg. Strandliv og grilling. Dette assosierer vi med sommer. Andre ting som vi helt naturlig forbinder med sommer er solkrem og intensiv soling.
 • Det originale betakaroten tilskuddet
  Betakaroten

  Det originale betakaroten tilskuddet

  Derfor velger du Betakaroten Vitamintilskudd fra betakaroten.no.
 • 10 tips for en penere og mer varig brunfarge!
  Fakta

  10 tips for en penere og mer varig brunfarge!

  Nå som sommeren er like rundt hjørnet er det mange som begynner å jakte den deilige sommergløden. Under finner du 10 enkle tips du kan gjøre for å få den perfekte brunfargen i år.
 • Plaget av soleksem? Slik kan betakaroten hjelpe deg
  Fakta

  Plaget av soleksem? Slik kan betakaroten hjelpe deg

  Plages du av soleksem? Betakaroten kan beskytte mot solskader, viser studier.
 • Slik får du maks effekt i solarium
  Fakta

  Slik får du maks effekt i solarium

  Solvett er viktig, også i solarium. Slik får du best resultat.