Magasinet

 • 9 av 10: – Betakaroten beskytter mot solbrenthet
  Betakaroten

  9 av 10: – Betakaroten beskytter mot solbrenthet

  Inntak av betakaroten forebygger forbrenning og andre solskader, viser undersøkelse blant brukere. Endelig er det sommer og ferie! Vi nordboere trenger alt vi kan få av lys og varme. Men selv om solen er etterlengtet, må den nytes med fornuft. Vi ønsker oss jo en sunn og pen brunfarge, ikke en rød og brent hud. Gode solvaner er viktig. I tillegg gir jevnlig bruk av betakaroten økt beskyttelse mot forbrenninger og andre solskade. I en undersøkelse utført blant Betakaroten Original-kunder svarer hele 9 av 10 at de kan oppholde seg lengre i solen uten at huden tar skade. Snakk om solid attest fra eksperter på soling! Pen og varig brunfarge Betakaroten bidrar til å beskytte cellene i huden mot skadelig UV-stråling. Jevnlig bruk kan også forebygge soleksem og andre utslett. Betakarotenets gunstige effekt mot solens skadelige stråler er altså en viktig grunn til at mange velger betakaroten, ifølge undersøkelsen. I tillegg svarer mange at de vil bli brun raskt – og at betakaroten hjelper dem å nå målet sitt. Hele 9 av 10 kunder slår fast at brunfargen kommer raskere ved jevnlig inntak av betakaroten. Et trygt valg Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for originalen. Med Betakaroten Original kan du virkelig nyte sommeren og få den vakre brunfargen du ønsker deg. Betakaroten Original inneholder alt et betakarotentilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen og gi ekstra beskyttelse mot solskader. 6 smarte soltips Sol deg sakte, unngå sjokksoling. Beskytt deg med klær og en solhatt, og ta pauser. Det tar lenger tid å bli brun, men til gjengjeld holder fargen seg lenger. Bruk nok solkrem. Solkrem er dyrt, men for din egen del bør du ikke spare på den. Smør – sol deg – smør igjen. Gjenta smøringen flere ganger i løpet av dagen. Solfiltrene i solkremen vil over tid bli brukt opp ved at de reagerer på sollys, eller at den svettes, vaskes eller gnikkes bort. Solspray alltid skal smøres utover. Bruk mindre såpe. Såpe fjerner hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert. Plei huden innenfra. Gi kroppen tilstrekkelig med næring, vann og vitaminer. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen Beskytt øynene. Bruk solbriller med UV-filter  
 • Kundene stråler – Betakaroten virker!
  Betakaroten

  Kundene stråler – Betakaroten virker!

  Blir man fortere brun og mindre solbrent ved bruk av betakaroten? – Ja, helt klart, svarer hele 9 av 10 Betakaroten Original-kunder. Sommerglød og bedre solbeskyttelse til folket! Det er dette vi i Betakaroten Original jobber for. Vi nordboere trenger nemlig alt det sollyset og velværet vi kan få. Men virker produktet vårt etter hensikten? Vi lot spørsmålet gå til kundene våre, som har delt sine erfaringer med bruk av Betakaroten Original. Her kan du se resultatene av undersøkelsen. Fortere brun Blir du brunere ved bruk av betakaroten? «Ja, helt klart», svarer hele 9 av 10 brukere av Betakaroten Original. I tillegg mener over halvparten at brunfargen holder seg minst fem uker lengre når de bruker betakaroten enn ellers. Bedre beskyttelse Solen er vår venn, men samtidig er det viktig å beskytte seg mot de skadelige strålene. Hele 9 av 10 (88 %) av våre kunder opplever at Betakaroten Original virker forebyggende mot forbrenning. (Husk faktor og godt solvett!) Hjelper mot soleksem Utslett, kløe og svie kan virkelig ødelegge mye av gleden ved å oppholde seg i solen. 1 av 3 kunder forteller at problemene deres ble borte etter kun en ukes bruk av Betakaroten Original. Blant kundene som hadde brukt betakaroten i 2–3 uker, var andelen uten symptomer økt til hele 60 %. Gode grunner til å bruke betakaroten Hvorfor bruker du betakaroten, spurte vi. «For å bli fortere brun», svarer nesten 2 av 3. Nær 60 % ønsker å holde den pene fargen ved like, mens cirka 53 % oppgir at de trenger bedre beskyttelse mot soleksem. 47 % bruker Betakaroten original som en ekstra sikkerhet mot forbrenning. (På dette spørsmålet kunne kundene krysse av for flere svar.) I Betakaroten Original får du alt et betakaroten tilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen i sommer, og samtidig beholde den.
 • Vi har lansert flere nye produkttilbud
  Betakaroten

  Vi har lansert flere nye produkttilbud

  Nå kan du kjøpe Betakaroten Vitamintilskudd akkurat som det passer deg. Abonnement, enkeltpakke eller sommerpakken. De nye handlemåtene gjør at du kan handle inn tilpasset til ditt bruksmønster.
 • Gjett hvilket sted bildet viser, vinn fyldig beachbag!
  Betakaroten

  Gjett hvilket sted bildet viser, vinn fyldig beachbag!

  Vi deler ut beachbags fylt med premier for late sommerdager i solen. Hver uke legger vi ut et bilde på vår Facebook side med et bilde fra en «solspot» i Norge. Bildene er litt lurt tatt, og din jobb er å gjette hvilket sted bildet viser. Premien ser du i bildet over.
 • Få mer ut av sola
  Betakaroten

  Få mer ut av sola

  Vi nordmenn elsker sola og gjør alt vi kan for å få mer ut av den. Betakaroten er et vitamintilskudd som gir en dypere og mer langvarig brunfarge, i tillegg til å beskytte huden din mot soleksem og tidlig aldring.
 • Dyp og varig brunfarge
  Betakaroten

  Dyp og varig brunfarge

  Sommeren gjør noe med oss. Den lyse og varme årstiden gleder vi oss til i når vinteren står på som verst. Solbriller, caps og lette klesplagg. Strandliv og grilling. Dette assosierer vi med sommer. Andre ting som vi helt naturlig forbinder med sommer er solkrem og intensiv soling.
 • Det originale betakaroten tilskuddet
  Betakaroten

  Det originale betakaroten tilskuddet

  Derfor velger du Betakaroten Vitamintilskudd fra betakaroten.no.