Om Norisma

Norisma utvikler sterke merkevarer innenfor utvalgte produktkategorier. Vi har fokus på høy kvalitet og effekt som skaper attraktive produkter.

En moderne helsekostleverandør; Norisma er en del av konsernet Nutricos Group, og har sitt utspring fra forskningsparken i Tromsø. Selskapet operer i Skandinavia, og er et av de ledende på levering helsekost direkte til forbrukere. Norisma utvikler sterke merkevarer innenfor utvalgte produktkategorier, hvor fokus på høy kvalitet og effekt skaper attraktive produkter. Sammen med selskapets innovative leveringsmodell, dedikasjon til kundetilfredshet og helseengasjement er selskapet en foretrukket leverandør av kosttilskudd.

Mål og verdier

Bidra til sunn helse i Norge

Gjennom å tilby velutviklede kosttilskudd ønsker vi å bidra til god helse blant hele befolkningen. I en travel hverdag får ofte kostholdet lide, og kosttilskudd kan være en fin måte å bidra til et ensidig kosthold. Ved mangelsykdommer kan spesifikke kosttilskudd også være en god måte å oppnå bedre helse, sunnhet og trivsel i hverdagen. Det er allikevel viktig å huske at kosttilskudd ikke skal erstatte et normalt og variert kosthold, eller som behandling av påvist sykdom uten samråd med lege.

Fornøyde kunder

Vi etterstreber til enhver tid topp kundeservice, og setter pris på tilbakemelding på våre produkter og tjenester. Gjennom møysommelig produktutvikling og effekt, fleksibel levering, samt tilgjengelig kundeservice er vi stolte av å tilby produkter med den veiledning du fortjener. Hos oss kan du spørre om alt, våre kundeansvarlige svarer deg gjerne. Vi tilbyr stadig flere kontaktflater for kundeservice, og du kan nå kontakte oss via livechat, facebook, e-post og telefon.

Trygghet gjennom kvalitet

Norisma fokuserer på kvalitet i alle ledd, noe som forsikrer deg som kunde norskutviklede og kvalitetssikrede produkter med kun de beste råvarer. All produksjon foregår etter Mattilsynets strenge retningslinjer, samt Good Manufacturing Practice (GMP).

Sosialt ansvar

Norisma tar sosialt ansvar på alvor, og støtter årlig flere ideelle organisasjoner med mindre og større beløp. Vi støtter et bredt spekter tiltak, fra sykdomsforskning, hjelp til vanskeligstilte, samt bekjempelse av sult og urett i utviklingsland og i Norge.